Post by vaitothohapbe on Feb 15, 2022 22:41:37 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ טיסת סיטי טייס: משחקי מטוסים ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ טיסת סיטי טייס: משחקי מטוסים IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ אבני חן מחולל קוד רמאות ▞▞▞
▞▞▞ טיסת סיטי טייס: משחקי מטוסים 2022 version ▞▞▞
זה המשחק הגרוע ביותר שראיתי אי פעם, Everytime Ads אהה
זה משחק נחמד אבל צריך יותר שליטה
זה משחק מאוד מדהים ומעניין. יש לו בקרות חלקות וגרפיקה מציאותית וקל לשחק. אתה יכול לבדוק את כישורי הטיסה שלך. מומלץ לכולם **
סימולטור טיסה הוא משחק דינמי. זה אחד המשחקים האנרגטיים בחנות Play. הגרפיקה שלו מושכת את העין. אני אוהב לשחק את המשחק האופטימי הזה. התקן אותו ותהנה.
קרב טייס במטוס עירוני הוא משחק מדהים. אם אתה אוהב משחקי סימולטור אז זה אחד ממשחקי הסימולטור הטובים ביותר הזמינים ב-Playstore כרגע. זה גם מאתגר וגם מהנה. מעריך את העבודה הקשה שלך. פאב
ডিসডোম - ধাঁধাটি মার্জ করুন ধাঁধা ozm
אני אוהב את מטוס האש אני מרגיש כאילו אני הטייס האמיתי. חוויה נחמדה מאוד כשאני ממריא מהקרקע ונוחת. בבקשה עשה משהו כמו שדרוג השינוי במשחק הזה, שים את בקרות הטיסה של הנוסעים הגדולות והמטוסים הפוך את האמיתי כדי שאוכל ללמוד עוד על טיסה. אני ממש אוהב את המשחק הזה תודה.
City Pilot Flight: Plane Games Simulasyon emzp
המשחק יהיה הרבה יותר כיף אם הייתי יכול לראות את המסך ..... פרסומות מכסות 3/4 מהעמוד
צורך טוב אבל שיפורים בגרפיקה
המשחק הזה הוא לא בדיוק כמו הצג בתמונה בבקשה אל תרמות אנשים אני לא רוצה לתת כוכב אחד אבל בשביל הערה אני צריך לתת כוכב אחד ובבקשה שפרו (מפתחי המשחק) את המשחק והבקרות שלכם. אנחנו לא יכולים לנחות במשחק רק להגיע לרצועה ארוכה וזה נוחת אוטומטית.
משחק לא רע לפחות יש איכות גבוהה.
אוקיי מפתחים אבל בקרוב המשחק של רמות הם בבקשה לעבוד מהר
משחק כיף של החיים
זה משחק טוב. יש בקרות טובות וגרפיקה גרועה
הגרפיקה גרועה
תהילה נחמדה אבל רק 25 רמות אני מקווה שזה צריך להיות יותר רמות והאנימציה של המשחק הזה מדהימה נתתי 5 כוכבים מלאים אבל הרמות צריכות להיות יותר אגב אז זו אפליקציה מדהימה 🙂🙂😍😍🤗🤗🤗
נמאס מהטיק טוק הוסף צץ כל 2 שניות הקש על לא מעוניין במודעה הזו או לא מתאים ובכל זאת צץ משחק מטרד מוחלט שנמחק
City Pilot Flight: Plane Games உருவகப்படுத்துதல் nrn
אני אוהב את המשחק הזה אבל הטיה זה מאוד קשה
המשחק והקונטרולים טובים אבל המשחק מלא בפרסומות
אני אוהב את המשחק הזה מאוד ואני לא מסכים עם Priya Upadhya אני שמח על המשחק הזה ופתיחת מטוסים זה פורמט של המשחק אז לפי המחשבה שלי המשחק מדהים בגלל זה אני נותן 4 כוכבים
טוב זה עוזר לשפר את הלמידה של טייס וגם מלא משחק נחמד ומהנה
טייס מטוס טיסת עיר הפקדים מרגישים מאוד רכים ותגובתיים, המשימות ייחודיות ומעניינות,❤️ והגרפיקה מקסימה ושובת לב.זה יהיה גם נחמד להיות מסוגל להחזיק את עמדות המצלמה. שוב יהיה נחמד להיות מסוגל לנחות בצורה חלקה יותר.
משחק מטוסים טוב, למה, בגלל שהוא אחד הבודדים ב-Google Play שבאמת עובד, מנצח אותי איך כמה מהם עדיין כאן עם אינספור התלונות עליהם, עם זאת, אם כי לא טוב כמו חלקם, זה כן עובד.
משחק נחמד מאוד שלו. זה לא קשה כמו שזה נראה. אנא פתח את הרמות הנוספות של המשחק
משחק מעולה זה רק צריך עוד רמות
זה היה די טוב אבל בשביל הכסף ואתה הולך רק בשלוש עשרה רמות אני לא בשביל המחיר שאתה צריך לשלם שזה היה שווה את הכסף.
המשחק הזה לא נותן לנו את ההזדמנות לשחק בחופשיות והוא איטי מדי. כן, יש לו הרבה מטוסים אבל אני רוצה לשחק בחופשיות והגרפיקה לא ממש טובה. הפקדים הם באיכות נמוכה כאשר אני נוסע במטוס שלי ימינה או שמאלה, זה נהיה גבוה מדי וגורם לשליטה שלי לבזבז. אז זו הסיבה שאני נותן לו 2 כוכבים.
אדוני, הדבר היחיד שאני בוודאי לא אוהב הוא הפקדים של המסוק במשחק הזה. בבקשה תעשה משהו בנידון.
המשחק היה בסדר אבל פרסומות הרסו אותו
הדרך הפשוטה ביותר שבה אני יכול לתאר את המשחק היא שהוא לא עובד. פתחתי את המשחק והוא נתקע בפרסומת למתנה בחינם וככה המשחק מסתיים.
משחק לא רע במיוחד. אבל אתה צריך לשדרג את המשחק שלך יותר ויותר עבור הורדות נוספות. תודה
אני נותן למשחק הזה שלושה כוכבים כי יש לו גרפיקה מעולה וכשתגיע לרמה 22 הוא לא ייפתח בבקשה נסה לתקן את זה
אני לא יודע למה אנשים נותנים 4 n מעל כוכבים על משחק כל כך משעמם שראיתי. זה רק לתוספות. יכול להיות למשחק ילדים מתחת ל-5 שנים. אני הולך להסיר את ההתקנה. ג'ו אנד ג'ודי
אני אתחיל לשחק אבל זה לא מאוד מעניין
טיסת טייס במטוס עירוני זה משחק פנטסטי עבורי אי פעם. אין מודעה כלולה חלקה מאוד בניגוד לאחרים עם הרבה מודעות מטרידות. אבל האם אני צריך לעשות עם הכסף הנוסף שאני מקבל אחרי שעשיתי את כל התיקון ודברים אחרים?.
לדעתי הגרפיקה לא ממש טובה אבל בסך הכל משחק מאוד כיף לשחק
זה משחק נפלא בחנות המשחקים. רמות רבות כוללות כאן וכל הרמות הן ייחודיות. כל הקרדיט מגיע למפתח לעשות משחק טוב. עבודה טובה שנעשתה כאן. 5*
משחק משעמם פשוט שעמומון
👎👎👎👎👎👎👎👎דפוק
זהו אחד ממשחקי הטיסה האהובים עליי במטוס. אתה תתמודד עם הרבה אתגרים אבל אתה צריך להתגבר כדי לעבור רמות. משחק כל כך מרגש וכל כך מרגש5*
זה הכי גרוע, זה טוב בהתחלה אבל מאוחר יותר, כשאתה חושב שזה נהיה טוב, בום!!!! ואז כל הרמה נעצרת, רק ברמה חמש(5). אוחחחחח!!!!!!! פשוט בזבוז זמן.
לא הרבה רמות גרפי טוב
אני מעריך את העבודה שלך אבל יש להגדיל את הגרפיקה ואני אוהב את הנטייה שלך להגיב להערות שלי הפכה את שלי לכוכב אחד ל-3 👌✌️אבל אתה צריך לשפר
סימולטור סילון קרבי כן, זה משחק מדהים, בכל פעם שתתחיל לשחק, לא תוכל לעזוב אותו כי יש הרבה משחקים מעניינים.👍🏼
City Pilot Flight: Plane Games உருவகப்படுத்துதல் nrn
Gusto ko פתחה את הנעילה של מצב Yung Dalawang!. Sayang kang game ka!. איבדת כוכב אחד😑😐🤨😔
אם הייתי יכול הייתי מדרג את זה באפס. מעולם לא ראיתי כל כך הרבה פרסומות והמשחק גרוע. ילד בן חמש עשוי להתעניין במשך חמש דקות. החזקתי אחד לפני שהסרתי.
למה אין מספיק מטוסים
bd x sm uh ajxhQxmn hs rrnv7vtxkr ckdbgh yu so do is so in saw UFC week on an in an on an in an on do TX at rs St ra at sa so 4 ra Stra ra St ra$sa so rs St ra St Fullekdkmx. dj fb hhn Dr d d
למשחק המטוס החדש הזה יש תכונות מדהימות.. הגרפיקה שלו טובה מדי.. אהבתי את זה
המשחק הזה כל כך משעמם.. התכונות של אפילו לא תואמות את המשחק, זה הרס לי את היום 🤦🏾♂️