Post by vaitothohapbe on Feb 15, 2022 22:20:22 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles - puzzle games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles - puzzle games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sukčiavimas padidina pinigus ▞▞▞
▞▞▞ Jigsaw Puzzles - puzzle games 2022 version ▞▞▞
Nėra jokių skelbimų, kurie nutrauktų pirmąjį galvosūkį, bet tada jie juos suaktyvina kitose.
👍
Tai neabejotinai skiriasi nuo įprastos, bet labai šaunu buvo tai, kad gabalai buvo tarsi magnetiškai traukiami vienas prie kito, ypač kai sukrauni panašias spalvas, susiduri su jau sujungtomis detalėmis, o tu atrodai kaip va, tai buvo šaunu 🌟 greičiau🐎 nei tradicinis galvosūkis, jūs žinote stalo didintuvą
Puikus
Kodėl skelbimai rodomi kas 2–5 minutes!!!! Tai visiškai sugadina galvosūkių eigą. Taigi LABAI erzina, žaidimas nebeįdomus. Man nerūpi skelbimai, bet ne kas antrą minutę
Taigi tai geras žaidimas, kuriame yra daug galvosūkių ir gabalėlių variantų, tačiau daug priedų, kurie pasirodo galvosūkio viduryje kas kelias minutes 😔 Išskyrus tai, tai geras žaidimas
Šaunus žaidimas
Jigsaw Puzzles - puzzle games Başsındırma blsv
Noriu geresnio kraštovaizdžio, prašau manęs tai įvertinti, Dieve, aš sudėjau tik vieną dėlionę!!!! Ir tai buvo taip negražu iš šunų!!!! Juk tikiuosi, kad šiąnakt nesapnuosiu košmarų. Palaukite, kol žmogus sudėlios bent 3–5 galvosūkius. Jei jie nori pašalinti, paklauskite jų, kodėl jie pašalina. Pabandykite pataisyti tai, kas jiems nepatinka, būkite geras klausytojas, kad galėtumėte padaryti teigiamų patobulinimų!!! Būkite pasirengę tobulinti, kai tik gausite daugiau informacijos. Jūs per greitai siekiate įvertinimo!!! Dork!!!
Legpuzzel spelletjes - puzzle Puzzel gtyk
DAUGIAU skelbimų, nei yra žaidimo laiko, TIEK DAUG SKELBIMŲ ir nepageidaujamų skelbimų, prarastas skaičius, kiek kartų vykstantis galvosūkis pertraukiamas skelbimais. Nėra išorinio krašto darbo vietos dėlionės dalelėms. Maniau, kad išbandysiu naują galvosūkių programą, o ši yra gana bloga.
Man patiko.
Taigi automobilis toks geras. Aš baigiau tik vieną lygį ir atrodo, kad dar nėra skelbimų!
Gerai, aš myliu šį žaidimą. Bet vienas dalykas, kuris labai erzina... Kaip dėlionės dalis padėti ant lentos už dėlionės ribos? Yra daug laisvos erdvės, kurioje galima dirbti, bet joje nieko negalite nustatyti, jei pabandysite, ji tiesiog pajudės ant galvosūkio viršaus. Norėčiau, kad būtų galimybė dirbti už galvosūkio krašto.
Aš myliu šį žaidimą
Patiko
Anksčiau šį žaidimą įvertinau 5 žvaigždutėmis. Dabar pastarąsias 2 dienas negalėjau pasiekti savo galvosūkių, nes jie nepraeis įkėlimo ekrano. Prieš 2 mėnesius turėjau ištrinti savo programą ir iš naujo ją įdiegti, praradau 260 000 monetų. Dabar turiu iki 64 000 monetų ir sumokėjau už skelbimus nemokamai. Nenoriu jo dar kartą ištrinti.
Papildomos detalės turi būti dėlionės rėmelio apačioje ir taip pat turi būti laikomos linijoje, kaip dabar.m
Šiandien yra mano 1 diena, kai ją žaidžiau, man labiau patiktų, jei baigtos dėlionės paveikslėlis būtų puslapyje, kai jį dėliojote, o ne prisiminti, kaip ji atrodo, ar trenkti į akį. Kaip man vis sudėtingesnis galvosūkis, tai neatpalaiduoja 😌
Nuolat stringa po kiekvieno galvosūkio, taip pat 3–5 skelbimai kiekviename galvosūkyje / po jo. Jokiai kitai programai mano telefone taip neatsitinka. Būtų 5 startai, jei šis žaidimas to nepadarytų.
Jūs turite mokėti už dalykus iš pinigų, kuriuos uždirbate už tai, bet aš manau, kad tai gana tinka melui, todėl jums turi patikti, kad jie tokie būtų, bet gali būti šiek tiek daugiau laisvų, bet tai gana gražu, man tai labai patinka ir prašau, prašau. turėti mano šunų nuotrauką
Aš pašalinu. Man patinka dėlionės dėlionės ir tai buvo puikus būdas tai padaryti nesudarant netvarkos. Mėgavausi iki nuolatinio sušalimo. Jis sustingtų, kur vienintelė išeitis buvo išeiti iki galo ir iš naujo paleisti telefoną. Tai nutinka kelis kartus kiekviename galvosūkyje. Reikia padirbėti ties tuo. Būtų ir toliau mėgaujiesi galvosūkiais, jei tai būtų ištaisyta.
Geras, bet gabalai nėra lygūs. Jie turi būti priversti į savo vietą. Kūriniai patys nukeliauja į vietas, kurioms jie nepriklauso.
Lengvas ir atpalaiduojantis.
Anksčiau mėgau šią programėlę – skyriau 5 žvaigždutes. Tiesiog nukrito iki 2 dėl skelbimų. Suprantu, kad nemokamuose žaidimuose reikia skelbimų, ir man buvo gerai, kaip buvo rodomas skelbimų dažnis ir laikas. Dažniausiai paleidžiant programėlę, tarp galvosūkių ir pan. Dabar mane pertraukia skelbimas KAS 40 SEKUNDIŲ! Tai juokinga ir sugriovė patirtį.
ATNAUJINIMAS..Man patinka šis dėlionės žaidimas, galiu lengvai užbaigti keletą galvosūkių nenuobodžiaujant, nes yra tiek daug, iš ko rinktis!Man labai patinka, kad dėlionę galite palengvinti ar pasunkinti, padarydami dalis mažesnes ar didesnes.. Nusivyliau kad negalėjau žaisti planšetiniame kompiuteryje, nes jis neleis man sudėti gabalėlių už žaidimo ribos.. Toliau žaisiu telefonu, bet norėčiau, kad išspręstumėte šią problemą. žaisti dažniau..
Atpalaiduojantis. Norėčiau padauginti vienetų, gal padaugės progresuojant?
Jigsaw Puzzles - puzzle games Puzzle uhci
Gera, idomi programa, tik ar imanoma atgauti puzles netycia istrynus programa?
Dalelės negali išeiti už galvosūkio spindulio ribų, jei jas paėmėte, o tai šiek tiek erzina, bet tai yra gera programa.
Gaila, kad nerodo sudėto paveikslėlio, pastoviai perjunginėti reikia. O šiaip geras
Man šis žaidimas labai patinka nes, kai noriu dėlioti tada ištraukiu telefoną ir delioju . O nepatinka šis žaidimas kad yra kaikuriu mokamų .
Man tai patiko! Super terapinė ir ne tokia netvarkinga dėlionės parinktis žmonėms, kurie negali gulėti dėlionės gabalėlių (mažų vaikų mamoms; kaip aš)
Man patinka dėlionės. Tačiau šį groti yra šiek tiek nuobodu, nes kūrinius sunku aiškiai pamatyti. Tai vėliau. Pabandžiau dar kartą. Aš geriau matau gabalus ir turiu geresnį telefoną.
Lengvas ir patogus naudoti
Ką tik pradėjau žaisti, pirmasis buvo šaunus, bet nežaidus daugiau sunku spręsti
Gerai
Kaip pasakytų vienas garsus televizijos laidų vedėjas: „Geras žaidimas“. Mano nuomone, jis toli gražu nėra tobulas ir gali būti suprantamas bei suvaidintas daugumai amžiaus grupių. Yra daug tikrai naudingų ir gerų funkcijų, bet dar neradau blogų.
Per daug skelbimų, kai jie sustabdo jūsų galvosūkį viduryje, kad padarytumėte reklamą negerai 👬 pašalinta
Tai paaštrina mano atmintį..atpalaiduoja mane..ryškios spalvos privertė mane susižavėti ir lengvai užbaigti kiekvieną galvosūkį..♡♡☆☆
Geras, bet reikalauja daug kantrybės ir technikos
Labai labai smagu
Sveiki, galvosūkiai puikūs, bet dabar juos visiškai sugadino skelbimai kas kelias sekundes. Artėja taškas, kai nebebenoriu žaisti 😢
Šią programėlę turėjau apie 20 minučių ir įvertinau ją palankiai iškart po to, kai užbaigiau pirmąjį galvosūkį. Tada pradėjo pasirodyti skelbimai ir aš būčiau su jais kietas, jei jie būtų buvę tik tarp galvosūkių, bet tada jie pradėjo pasirodyti įpusėjus galvosūkiui! Paskutiniame, kurį sudėjau, žaidimo metu pasirodė 4 skelbimai! Tai buvo šiaudas, kuris sulaužė kupranugario nugarą, ir aš pašalinau! Jei tai šios įmonės būdas priversti žaidėjus mokėti už skelbimų bloką, tai atsitiko!
Įkyrūs skelbimai trukdo jums ramiai mėgaujantis galvosūkiu. Negalima perkelti nežaistų figūrėlių į dėlionės išorę. Pašalinta.
Buvo smagu, bet dabar vis prideda kelias minutes, kol bandai išspręsti galvosūkį. Ne linksma!
Atnaujinimai išsprendė kraštovaizdžio režimo problemą. Didelė galvosūkių įvairovė skatina mane sugrįžti, o nauja valiuta užrakintų galvosūkių pirkimui yra puiki. Kaip tik šį vakarą po gabalais atsiranda didelė balta juosta, kurios, atrodo, negaliu atsikratyti. Būtų puiku bet kokia pagalba norint tai pašalinti, kad vėl galėčiau pamatyti daugiau galvosūkio.
Ice Skating Ballerina משחק תפקידים evi
Ši programa puikiai atkuria telefone tikrąjį dėlionės džiaugsmą ir nusivylimą. Valdikliai yra paprasti, tačiau jums nereikia nieko sudėtingo. Deja, pastaruoju metu jis dažnai stringa. Kartais atrodo, kad aktyvus galvosūkis yra visiškai išspręstas, tada sakoma, kad atlikta tik 1 %, o visa pažanga prarasta.
Siaubinga. Anksčiau tai buvo puiki programa. Naujausi pakeitimai yra kupini klaidų. Pabandykite įdiegti iš naujo problemą išspręsite, tačiau patirtis nepablogėjo. 2021-11-08 atnaujinimai. Programa tapo šiek tiek geresnė, tačiau anksčiau ji gali ištraukti gabalėlius iš lentos, o dabar nebe. Taip pat negaliu rasti rakto, kad ištrauktumėte visas panaudotas detales nuo lentos. Jei rimtai, žaidimas anksčiau neturėjo jokių problemų. Kodėl pakeitimas? Tikimės, kad tai bus ištaisyta. Dėkoju.
Geras dėlionės žaidimas. Norėčiau, kad būtų galimybė išsaugoti ir žaisti kituose įrenginiuose.