Post by vaitothohapbe on Feb 15, 2022 22:17:23 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stealth Master: Assassin Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stealth Master: Assassin Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza nekonečné zlato ▞▞▞
▞▞▞ Stealth Master: Assassin Ninja 2022 version ▞▞▞
Sky Champ: Space Shooter ایکشن dwyb
30 na 30 off. Ovládanie bolo jednoduché a hrateľnosť nebola príliš náročná. Zdá sa, že existuje veľa reklám. 30 sekúnd hrania, po ktorých nasleduje 30 až 60 sekúnd reklám. Nie je to moja šálka čaju, potrebuje viac hry, menej reklám.
Aktualizácia je nanič. Bola to skutočne zábavná hra s potenciálom byť zábavná ako niečo ako archero, ale namiesto pridávania nových zbraní a spôsobov hrania sa hra stala nehostinnou pridaním munície pre vaše vylepšenia. Skutočné sklamanie.
Pro super
Najpravdepodobnejšie prípady zmanipulovaných šéfov Sledoval som asi 30 reklám na prípady šéfov, aby som sa pokúsil získať nové postavy, a môžem povedať, že je to s najväčšou pravdepodobnosťou zmanipulované. Hovorí sa, že šanca pre postavu je od 5 do 20 až 60 percent, ale otvoril som 8 prípadov plného šťastia a nedostal som ani jednu postavu. Len nestrácajte čas sledovaním všetkých reklamných prípadov.
Nič moc
Hru som mal už dávno a miloval som ju a užil som si ju. Stiahol som si to dnes večer, bc to bola reklama na inú hru, ktorú som hral, ktorá v skutočnosti nevynucuje reklamy, ale môžete si ich pozrieť, aby ste zvýšili. Ale teraz vám táto hra doslova núti reklamy tak veľmi, že je to smiešne, že som ju vymazal hneď po prvej zmluve, pretože doslova po každej úrovni si musíte pozrieť reklamu. A vymazanie úrovne netrvá ani minútu, ak vám to niečo hovorí. Naozaj sklamaný, keď to vidím teraz...
Stealth Master: Assassin Ninja ஆக்ஷன் mpmn
Odinštalované po niekoľkých častiach reklám s prvou zmluvou, keď každá sekcia trvá dlhšie, než trvá úroveň.
Samotná hra je skvelá, no vynútené reklamy naozaj prerušujú hrateľnosť. Reklamy podľa vlastného výberu na získanie vylepšenia sú skvelé, ale reklamy medzi poschodiami úrovne mi hru skutočne zničili. Zbavte sa nútených reklám a je to určite 5-hviezdičková hra.
Páči sa mi to, ale ako každý hovorí o reklamách, a tiež sa sťažujem, že moja rovnaká postava je na úrovni 10 (a väčšina mojich ostatných postáv tiež), ale LEN tá istá postava, môj druhý zosilňovač, plné brnenie, NIKDY nefungovalo, odkedy mám upgradoval ho. Vylepšenie každej inej postavy a ich 1-4 funguje OKREM tej jednej a ja sme hrali mesiace a to ma do pekla zhoršuje! Navyše, ako som povedal, hrám to už mesiace a všetky „čoskoro“ (pvp, podvodník atď.) sa nikdy nezobrazia
Naozaj zábavná mobilná hra, ale nedostatok odstránenia reklám a žiadny spôsob zálohovania šetrí, aby som mohol svoj pokrok preniesť na iné zariadenie, bráni tejto hre v tom, aby mala vyššie hodnotenie.
Hra je celkom uspokojivá. Je to jedna z tých hier, ktorá má reklamu na každej úrovni, ale je oveľa lepšia ako veľká väčšina hier, ktoré to robia. Ale systém odmeňovania je nečestný. Pozrel som si nespočetné množstvo reklám a stále sa mi nedarí odomknúť poslednú postavu. Hra potrebuje aktualizácie, aby si udržala záujem.
veľmi dobrá hra, ktorú si urobil, ale možno keby tam bolo menej reklám, bolo by to celkom fajn, ale je to jednoduché a nie je to ťažké, môžem poraziť tvrdší režim, takže pls maj tvrdý režim, ale za pár sekúnd je to trochu zlé. to je za 30 minút a ak sa vám páčia reklamy, stiahli by ste to, prosím, robte menej reklám, neznášam veľa reklám...
Áno, nie, je to štádium a ide to na reklamu, ktorú nemôžete obísť. Potom prejdite na stránku sťahovania reklám. Donútil ma odinštalovať.
Keď som dostal túto aplikáciu, bol som rád, že táto hra bola pravdepodobne oneskorená, ale keď som ju dostal, bolo to úžasné, reklama ukázala, že môžete meniť tvar, ale nemôžete v hre, takže som trochu naštvaný, že reklama klamala, ale táto hra je zábavná bez ohľadu na to.
Reklamy majú viac času na hranie ako skutočná hra. Dobré, ak máte radi simulátor reklám.
Celkom ujde
Veľmi, príliš veľa reklám. Smiešne neprijateľné množstvo reklám. Nemôžem to dostatočne zdôrazniť: AK - HRÁČ - DOSTANE - NEDOSTANE - ODMENU - MALI - BY - NEDOSTAT - REKLAMU. Povedz to so mnou vývojári. Vaša hra by mala byť o zábave hráča, nie o tučnej peňaženke. Ak je to dobré, potom áno, zle pozerať reklamy a platiť za vašu podporu. Ale nie, keď je to priemerné a preplnené. Doslova som videl viac iných hier ako skutočná hra. Aké je to posraté.
Ustaz Yassin Nuru Amharic modded APK Android Download
Aktualizácia sa zlepšila, teraz dostávam všetky svoje odmeny po sledovaní reklám, nové postavy a schopnosti sú skvelé. Navrhoval by som, aby boli obe zbrane zadarmo pri sledovaní reklamy po ich odomknutí počas hry Práve teraz musím hru ukončiť/reštartovať a dúfam, že moja zbraň, ktorú si vyberiem, príde do slotu, ktorý všetci máte.
Toto je zábavný koncept. Je to zábavná a rýchla hra s rýchlym tempom. Avšak pridať po každej úrovni, to je úplne šialené. Najmä preto, že úrovne sú len sekundy. To ma nenúti kúpiť si od neho NIČ. Len zlý marketing.
Veľmi zábavná a nenápadná hra, aj keď ju môžete hrať aj inak: jednoducho ju prebehnite a všetko pokazte.
Táto hra je skutočne veľmi zábavná a náročná, v skutočnosti je lepšia ako reklama!! Joystick zostane na svojom mieste, kdekoľvek ste pristáli prstom, a táto hra nikdy nepredstavuje pokrok, aj keď zatvoríte okno. Existujú vhodné veci, na ktoré môžem minúť svoje peniaze v hernej mene, ktoré stoja za svoju cenu a reklamy nie sú ohromujúce. Táto hra je presne taká, ako bola inzerovaná, vyskúšajte ju
Reklamy sú problém. Odomknúť zbraň zadarmo? Nie. Pozeráte reklamu. Pozeráte reklamu medzi jednotlivými úrovňami bez ohľadu na to, ako rýchlo ju prefúknete. Navyše, keď dostanete svoj cieľ alebo dostanete rukojemníkov do helikoptéry, na obrazovke sa zobrazí 10% šanca, že dostanete hrdinu z bezplatného boxu. Vymazaných MNOHO cieľov... nevidel som ani jedného hrdinu vyjsť z tohto voľného boxu. Ak to hrám (čo teraz nie je takmer nikdy), teraz používam blokovač reklám. Nezaslúžia si príjem.
Veľmi celkom dobré, je tu veľa reklám, čo zapína režim v lietadle dobre, samozrejme, funguje to naozaj sa mi páči táto hra je veľmi dobrá, urobte ďalšiu
U mňa dobrý
Od posledného patchu nemôžem prejsť cez obrazovku načítania, takže sa nedá hrať na mojej galaxii s21+. (Viacnásobné opätovné načítanie a zo strachu zo straty postupu sa stále nenačítajú) Avšak predtým... V skutočnosti sa mi hra naozaj páči! Reklamy, ale reklamy, ktoré vám niečo dajú/na určitý účel, nielen na prekliknutie na ďalšiu obrazovku, ako to dostáva mnoho hier. Dobrý postup a celkovo veľmi príjemný herný zážitok. [Rád by som mohol odstrániť nepriaznivú časť tejto recenzie a zmeniť ju na 5 hviezdičiek]
Toto je naozaj zábavná hra, len si želám, aby na každom poschodí na jednej úrovni nebola reklama, čo by vám umožnilo prejsť 8 reklamami, aby ste dokončili jednu úroveň, ak by to bola jedna reklama na úroveň alebo spôsob platby za ich úplné vypnutie by bol oveľa lepšie a pravdepodobne 5 hviezdičiek
Závislý! Dobrá grafika, náročné úrovne ma chránia pred nudou. Všimol som si, že po pár dňoch hrania sa rozloženia opakujú, ale nevadí mi to. Jediná vec, ktorá sa mi nepáči, je reklama po KAŽDEJ JEDNEJ ÚROVNI, ale zdá sa, že reklamám sa v dnešnej dobe nedá vyhnúť, takže čokoľvek. Tiež by som si prial, aby bolo zbieranie žetónov o niečo jednoduchšie, ale myslím, že toto vás udrží v hre. Oplatí sa stiahnuť.
Po novej aktualizácii som prestal hrať. Nepáči sa mi: odomknuté vylepšenia teraz stoja peniaze, postavy nezačínajú s odomknutou zbraňou/schopnosťou, nepriatelia nereagujú, keď rozbijem nábytok (teraz ich neviem nalákať), nepriatelia štítu nevidia tak ďaleko ako predtým, moja postava beží pomalšie ako predtým, interiéry sú príliš zaneprázdnené (steny sú príliš zdobené a príliš veľa teraz zbytočného nábytku), efekt taseru MP5, hra teraz padá a ďalšie. Bola to hra 4/5. Teraz je 1/5. Odinštaloval som a nainštalujem staršiu verziu.
Deti, Chlapci Ninjago Kostým Purim Halloween Party Cosplay ...
Stealth Master: Assassin Ninja Acțiune mlgw
Je tu chyba, že zakaždým, keď je tharw reklama, nemôžem získať cenu, dokonca som reštartoval, ale nič, toto sa tiež nikdy predtým nestalo
😖😖😖😖😖🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🙄 ta hra je dobrá
Veľmi zábavná hra. Jednoduché na vykonanie, ľahké na ukrátenie času. Úprimne povedané, dosť návykové. Milujte však všetko!
Takmer 15 lvl. Túto hru absolútne milujem, veľa reklám, ale úplne stojí za to. Hra je základná, ale je to úžasne úžasné pobehovanie a zabíjanie všetkých ako ninja. Určite odbúravač stresu.
Táto hra je táááák! Zábava, MÔŽETE ZABIŤ ľudí a šéf je úžasný a úroveň šéfa je taká ŤAŽKÁ! Že zakaždým, keď ma zabije šéf Level, DOSTANE ma to dopredu Tak ťažké, aj keď je hra zábavná Ďakujem, že ste si prečítali moje hodnotenie
Pekný