Post by vaitothohapbe on Feb 15, 2022 22:14:19 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stealth Master: Assassin Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stealth Master: Assassin Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ puan arttırma hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Stealth Master: Assassin Ninja 2022 version ▞▞▞
Stealth Master - Assassin Ninja Game kanun ve düzen şampiyonu tarafından tehlikeli bir operasyon, mafya yapılarına karşı yönlendirilir, şehre yerleşmiş.
Bu oyundan gerçekten keyif aldım. Ancak son güncellemeden sonra çökmeye devam ediyor ve bunu yapmadığında asla yüklenmiyor ve yalnızca yükleme ekranında oturuyor... Gerçekten baştan başlamak istemiyorum, bu yüzden kaldırıp yeniden yükleme konusunda şüpheliyim. .....
Bunu yüklemek bir hataydı. Reklamlarla oldukça kirlenmiş, aşırı derecede sıcak çalışıyor ve net bir gecikme süresi var. Ayrıca, neredeyse hiç ayarı yoktur ve çok düşük bir hassasiyete sahiptir, bu da hassas hareketleri acı verici bir şekilde zorlaştırır - beceri nedeniyle değil, ancak kimse kendi parmaklarıyla göremediği için. Dar fırsat pencereleri içinde hareket ederken istenen hızı elde etmek için hareketlerin o kadar geniş olması gerekir. Görme konisi boyutları mantıksız, keskin nişancılar ve tepkiler tutarsız. Çöp; silindi.
Stealth Master: Assassin Ninja Akcija nlq
Stealth Master uygulamasının en son 1.10.4 ... - APK Pure
Çok fazla reklam kesintisi olan iyi bir gizli oyun. Her seviye arasında bir tane biraz fazla.
Oyun en iyi ihtimalle tamamdır. Ses hiç çalışmıyor, kıyafet sistemi de işlevsel değil gibi görünüyor. Oyun, aşamaları hızla yeniden kullanır, bu da korumaları hızlı bir şekilde göndermeyi çok kolaylaştırır. Reklamlar bana biraz fazla geliyor, özellikle de "bu reklamı izle ve x öğe al" değil. Sonuç olarak oyunda sorun yok, görevleri, eşyaları, kostümleri ve ses çalışmasını ve ayrıca daha zorlu sahne tasarımlarını elde edebilirseniz, tekrar kontrol etmekten mutlu olun.
çokkkk güzel bir oyun keçen defe yüklemişdim sevmişdim sildim şimdi tekrar tekrar yüklüyorum
Play Together Grand public drb
Kontrol sistemini sevmiyorum. Sol alt köşede kullanabileceğim daha iyi bir standart 4x4 yön pedi simgesi olsaydı, buna daha fazla yıldız verirdim. O zamana kadar bu oyunu oynayamam
Stealth Master - Assassin Ninja v1.9.1 Sınırsız Para Hileli İndir
Stealth Master: Assassin Ninja پرتحرک gmyx
Merhaba oyun güzel yeni karakterler felan burada el ama bir bug var rehine kurtarmada oynanışı çok etkile ama ben olası rehine kurtarmada son yani helikopterle kaçma bölümünde balkondan görünüyor gibi görünüyor gibi haritada iyi gidebiliyorsunuz oynanışı etkle olmadığı için ve oynatışı çok için 5 oynanabilir bir arada gibi görünüyor oyun
Oyun güzel reklamlar için kötü bir hale geliyor
Her şeyde reklam var. Bölüm geç reklam, para al reklam ,İtem giy reklam ....
Çok reklam ver oyun oynanmıyor reklamdan
Ortalama oyun. Geliştiriciye, düşmanın başka yöne bakmasını sağlayarak bilerek oyunu çok çok kolaylaştırdığını söyleyebilirsiniz. Sevmediğim şey, asansöre her ulaştığınızda zorla reklam verilmesi. Açgözlülük ve çaresizliktir. Kaldırılıyor. Bu oyun beni sadece birkaç dakika sürdü. Orada çok daha iyi oyunlar var. Neden bununla kendine eziyet ediyorsun 💩
Vakit geçirmek için güzel bir oyun ama çok fazla reklam var, bu yüzden ona 4.4 vermek zorunda kalacağım.
NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE Android Oyununun son versiyonunu indirin. BANDAI NAMCO Entertainment Inc. ... 58K | Aksiyon ... Stealth Master: Assassin Ninja.
Bu oyun insanları öldürdüğünüz zaman eğlencelidir ama rehineleri kurtarmak zorundasınız ve bu seviyeler berbat çünkü bir seviyede 5-7 bölüm var, bölüm başına 2-4 rehine alıyorsunuz, sıraya dizilmişler tamamen konumunuzu veriyorlar , vurulabilir ve ölebilirler ve seviyeler atlanamaz. Oyun ayrıca biraz ağır, her seviyeden sonra veya her seviyeden sonra bir reklam var, ayrıca diğer karakterlerin kilidini açma şansınız var ama bu şansı neredeyse hiç kazanmıyorum, bir keresinde %80'i hala kazanamadı. kazanmak için öde
Oyun kontrolüne başlamaya bu yüzden uğraşmıyor. Çözülürse sevinirim.
Çok güzel bir oyun çok eğlenceli ama 4 yaşındakiler oynayabilir mi bilmiyorum
Bu oyunu oynarken çok eğlendim. Reklam, oyunla aynıdır. Zaten tüm karakterlerin ve yeteneklerin kilidini açtım ve çok eğlendim.
Bu oyun harika! Tek eksisi bu gecikme ama sanırım benim telefonum. Her neyse, bu oyun çok bağımlılık yapıyor ve boş zamanlarımda oynuyorum.
Oyun çok güzel vurmaya mı oynamaya başlamaya karar verirsiniz o veya mi oynamayı çok zevkli bir uzak mesafeli dövüşle ve karakterlilleri ile dahada herkese yönelik olacak şekilde silüetleri ve daha havalı bir şekilde geliyorlar
Oyuna 30 saniye kala bir puan vermem isteniyor, bu yüzden bu konudaki fikrim son derece düşük çünkü henüz oyunu deneyimlemedim bile.
Her uzay reklam sıktı ama... Eklemek için çok sıkıcı...
Bu oyunu çok seviyorum çok eğlenceli ama çok reklamları var ama eğer istemiyorsan interneti kapatabilirsin
Mı ben ooooooooo
Stealth Master: Assassin Ninja Екшън eple
Reklamlar gerçek olmadığı için kaldırılmıştır. Cidden HER asansör yolculuğu VE her seviyenin başı ve sonu arasında bir reklam. Ardından, aynı reklamı defalarca izlediğiniz için size ödül vermediklerinde, karakterlerin kilidini açmak için reklamları izlediğiniz için dolandırılırsınız.
1-ses efekleri gelmeli 2- reklam çok fazla 3- daha çeşitli boss ve korumalar
Bi yerden sonra takılmaya başladın
Harika oyun ama reklamların kaldırılmasına izin verene kadar 2 yıldız veriyorum
bb
Oyuna örümcek adam üremek ama normal örümcek adamınız
Reklamlar reklamlar ve daha fazla reklam yaptığınız her şey bir reklamdır. Oyun eğlencelidir ve bir seviyeyi daha kısa sürede geçebilir, ardından bir sonraki seviye için reklamı izlemeniz gerekir.